Agenda bloemenvakschool Floral Academy 

Overzicht van startdata vakopleidingen bloemschikken- en binden, bijscholing, workshops, exposities en open dagen. NB: Wij bieden onze trainingen en workshops ook in company aan.

Website en online vindbaarheid

30 Oktober 2019 - Een inspirerende en praktische avond, met o.a. uitleg over zoekmachines en hoe je een plan van aanpak kunt maken om een goede website te (laten) bouwen.

Website: over webteksten en fotografie

13 November 2019 - Hoe schrijf je goede teksten voor je website?  Op deze trainingsavond leer je de basics van tekstschrijven voor website. De do's en de don'ts. Ook besteden we aandacht aan het gebruik van foto's en het maken er van. 

Expositie examenwerk en Open Dag 10.00 - 13.00 uur in Ede

23 November 2019 - Zaterdag 23 november ben je van harte welkom op de informatieochtend bij Floral Academy aan de Wellensiekstraat 4 in Ede (bloemenveiling Plantion). Met expositie examenwerk!!!

Start 1e jaar ADFA

5 Februari 2020 - Voor ervaren bloemstylisten die het gemiddelde niveau willen ontstijgen: de ADFA. De vervolgopleiding op de DFA. Een uitdagende en inspirerende (erkende) vakopleiding.   

Start instapmodule ADFA

5 Februari 2020 - Kennismaken met de ADFA? Dat kan via de instapmodules. Je volgt een module van de vakopleiding ADFA. Wil je daarna meer, dan kun je naadloos instromen.   

Seminar: papier

5 Februari 2020 - Informatie volgt 

Start vakopleiding bloemisten DFA

9 Februari 2020 - De basisvakopleiding tot bloemist DFA (Dutch Flower Arrangements). Met deze opleiding op zak ben je in staat om alle bloemwerk te maken waar klanten in een winkel om vragen!   

Start instapcursus DFA

9 Februari 2020 - De instapcursus DFA van Floral Academy is afzonderlijk te volgen en te gebruiken als opstapje naar de vakopleiding DFA. Handig als je nog twijfelt of een 2jarige vakopleiding wel iets voor je is!

Seminar: gras

27 Mei 2020 - informatie volgt

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl