Vindbaar en zichtbaar zijn: websites en social media voor bloemisten

Een inspirerende en praktische avond, waarin u uitleg krijgt over de werking van een website en social media en hoe je een plan van aanpak kunt maken om tot het beste resultaat te komen.

Als bloemist-ondernemer ben je constant bezig met het zichtbaar en vindbaar zijn voor je klanten. Een website is hierbij een onmisbaar middel. Op reclamespotjes krijg je de indruk dat je binnen een uur een website online hebt. Dan kan misschien ook wel, maar voldoet deze dan aan jouw eigen eisen en is deze dan ook geschikt voor jouw doelgroep? 

Website en marketing
Een website is een middel die een ondernemer kan gebruiken om marketingdoelen te halen. Daarom tijdens deze avond ook aandacht voor de markt waarin je je als bloemist-ondernemer begeeft. De meer praktische invulling van tekst en beeld vind plaats tijdens de workshop op 13 november. 

 

Extra: Website check

Heb je al een website? Dan is er ook gelegenheid om persoonlijk advies in te winnen en om een quick-scan van je website te laten maken. 

Trainer
Wilma Kleiboer is communicatieprofessional. Zij staat bekend om haar praktische benadering en werkwijze. Detail: Wilma is een voormalig bloemist! 

Praktische informatie: 

Plaats: Plantion Ede, box 4
Datum: 30 oktober 2019
Tijd: 19:30u tot 22:00u
Tarief: € 65.-  incl. koffie. 

Aanmelden > via de button Direct Inschrijven op deze website 

De kosten van deze seminar kunt u voor de belasting opvoeren als zijnde "onkosten bijscholing". 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl