Team Elso Post Floral Academy


Wilma van den Akker

Meesterbinder en docent bloem en design. Onlangs afgestudeerd als docent beeldende kunst en vormgeving aan de kunstacademie bij ArtEZ. Wilma is 1ste graads bevoegd lesgever. Een vakvrouw pur sang. Zij kijkt en overlegt met de student hoe de vormgeving ook op een andere manier uitgewerkt kan worden. Grensverleggend werken, "out of the box denken en stimuleren van creativiteit. 

 

Yvonne Wouda

Etaleren en presentaties maken. Studenten die bij haar een seminar volgen gaan met een hoop inspiratie terug naar huis. Een vakvrouw die een bloemenretail, trainers en docenten verleden heeft. Als frelance veel presentaties gemaakt bij gerenomeerde bedrijven. Zij overlegt met de seminar deelnemer en bespreekt of er andere uitvoerings mogelijkheden van haar/zijn presentatie.

 

Ad Kruik

Verkooptrainingen, communicative vaardigheden zijn de pijlers van zijn seminars. Van hieruit gaat hij met u verder bouwen aan uw gastvrijheid binnen uw bedrijf. "Hoe kan ik mijn omzet verbeteren? Wie zijn mijn klanten? Hij brengt de boodschap heel doeltreffend bij u over. Hij houdt u een spiegel voor. 

 

Ben Clevers, meesterbinder

Gepassioneerd vakman met veel buitenland ervaring. "Storyteller" die mensen kan boeien en enthousiast maken over het arrangeursvak. Perfectionist, die voor een groot evenement zijn hand niet omdraait maar daarnaast ook heel fijn en precies kan werken. Ben is "huisbloemist" van het Koninklijkhuis, hij mocht aankledingen verrichten voor verschillende evenementen als bruiloften en doopfeesten.

 

Cees van Dijk, meesterbinder

Een van de eerste freelance arrangeur van Nederland. Aankleder van grote evenementen o.a. Floriade, huwelijk en inauguratie van onze koning en koningin. Adviseur van groothandelsbedrijven in Rusland. Bouwer en ontwerper van veel tentoonstellingen in binnen en buitenland. Een arrangeur met een enorme ervaring die hij graag met u wil delen.  

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl